Zakkroonluchter Swarovski huren | Ultra luxe | Kroonluchterverhuur.nl » Kroonluchter Verhuur
BelgiumPortugalSpainItalyGermanFrenchEnglish

Zakkroonluchter Type-1B Swarovski

Type-1B Ultra Luxe – Swarovski

Empire, of zakkroonluchter, is oorspronkelijk een zuiver Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl bloeide na de Franse Revolutie alleen maar op. De zakkroonluchter is een kristallen silhouet, dat een gevoel van luxe, romantiek en klasse overbrengt.

Swarovski kristal is volkristal dat het hoogste percentage lood bevat (32%). Door dit hoge loodgehalte, in combinatie met speciale slijptechnieken ontstaat het prachtige kleurenspectrum. Hoe hoger het loodgehalte, des te hoger is de brekingsindex. Kristal met een hoge brekingsindex vertoont meer schittering en heeft een nog rijker kleurenspectrum. Swarovski staat voor ultra luxe: haute couture en juwelen.

Type-1B Swarovski is geschikt voor ultra luxe events en bruiloften waar het aan niets mag ontbreken. De exclusieve kroonluchter is speciaal voor transport stofvrij verpakt en voorzien van een ketting, safety en gekeurde harp-sluiting.

Wanneer u de keuze maakt om deze Swarovski kroonluchter te huren dan brengen wij de exclusieve kroonluchter rechtstreeks vanuit ons magazijn naar uw event-locatie. Deze kroonluchter komt met een gespecialiseerde medewerker die voor u de kroonluchter zal monteren en demonteren.

Specificaties

Kleur: Messing
Hoogte: 1.10mtr
Doorsnede: 0.60mtr
Gewicht: 10kg
Lichtpunten: 10 x 25w
Transport: wereldwijde bezorging

Wilt u meer informatie over het huren van deze Swarovski kroonluchter? Geeft u dan aan op welke datum u deze kroonluchter(s) zou willen huren, om hoeveel stuks het gaat en in welke locatie de luchters gebruikt gaan worden.

  Laat hieronder uw gegevens achter. Wees hierin zo specifiek mogelijk: welk type kroonluchter, het aantal, welke huurdatum, in welke locatie etc.
  Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden.
  Let Op: storing in contactformulier. Stuur een mail naar info@kroonluchterverhuur.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw zakelijk e-mail adres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Type kroonluchter (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]

  Bent u geïnteresseerd in deze kroonluchter neem dan contact met ons op via 024-6779322 of stuur een e-mail naar info@kroonluchterverhuur.nl

  De allermooiste en meest exclusieve kroonluchter die er te huur is

  Zakkroonluchter Type-1B Swarovski
  4
  apr
  BelgiumPortugalSpainItalyGermanFrenchEnglish