Boom - Kroonluchter Verhuur » Kroonluchter Verhuur
BelgiumPortugalSpainItalyGermanFrenchEnglish

Boom

Kroonluchter-bomen – Sfeervolle verlichting huren voor buiten of binnen

Bij mooi weer buiten of in een grote ruimte iets aparts creëren? Zijn er geen ophangpunten voor verlichting voorhanden of wilt u besparen op constructies, bekabeling en truss? Hiervoor hebben wij een sfeervolle oplossing bedacht. Onze kroonluchter-bomen zijn speciaal ontwikkeld voor buitenfeesten of als decoratie in een tent of grote ruimte. Plaats deze kroonluchter-bomen tussen tafels of verdeeld over een tuin. Het resultaat is adembenemend en spectaculair. Met onze kroonluchter-bomen creëert u een sfeervolle en luxueuze sfeer, overal waar u dit wilt. Het enige dat wij van u nodig hebben is stroom.

Onze productontwikkelaars zochten naar een veilige oplossing om kristallen kroonluchters te gebruiken op locaties waar geen ophangpunten zijn. Geheel in eigen huis werkten wij aan een totaaloplossing voor bruiloften, tuinfeesten, gala’s en bedrijfsfeesten. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid, gewichten en design. Het resultaat zijn onze sfeervolle kroonluchter-bomen. Aan deze stevige constructie hangen 5 kristallen kroonluchters. U kunt kiezen uit verschillende type kroonluchters, variërend van 0.42mtr hoogte tot 1.00mtr hoogte. De constructie is in hoogte verstelbaar zodat we overal een spectaculaire sfeer kunnen creëren. De minimale hoogte is 4.00mtr. De maximale hoogte is 5.00mtr

Waar te gebruiken:
De invulling laten wij aan u. Maar deze kroonluchter-bomen zijn uitermate geschikt voor mediterrane feesten, zoals bruiloften, of tussen diner-tafels tijdens een gala of bedrijfsfeest.

Hoe te gebruiken:
De kroonluchter-bomen worden naar uw locatie  gebracht en in elkaar gezet door onze vakkundige specialisten. Het enige dat wij van u vragen is stroom en een vlakke ondergrond.

Met welke kroonluchters te gebruiken:
De constructie en het design is gebouw voor een combinatie met: Type-MT-08, MT-30, Type-1, Type-1 exclusive, Type-1 Gold, Type-1A, Type-1A exclusive, Type-1A Gold of Type-1B . U kunt natuurlijk ook kiezen voor een mix van types en afmetingen.
Ons advies om Type-1A of Type-MT30 te gebruiken. Dit geeft het mooiste resultaat.

Technische gegevens:
Kleur: gegalvaniseerd
Hoogte4.00mtr – 5.00mtr
Breedte: 3.50mtr – 4.00mtr

Wilt u meer informatie over deze kroonluchter-frames? Vul hieronder uw gegevens in.

  Laat hieronder uw gegevens achter. Wees hierin zo specifiek mogelijk: welk type kroonluchter, het aantal, welke huurdatum, in welke locatie etc.
  Wij werken het liefst met profs en communiceren het liefst met beslissingsbevoegden.
  Let Op: storing in contactformulier. Stuur een mail naar info@kroonluchterverhuur.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw zakelijk e-mail adres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Type kroonluchter (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]

  Bent u geïnteresseerd in deze kroonluchter neem dan contact met ons op via 024-6779322 of stuur een e-mail naar info@kroonluchterverhuur.nl

  Boom
  5
  mei
  BelgiumPortugalSpainItalyGermanFrenchEnglish
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Heb je ergens hulp bij nodig?
  Met vriendelijke groet,
  Het kroonluchterVerhuur Team