Kerst- of winterbruiloft - Stylingtips van Kroonluchter Verhuur » Kroonluchter Verhuur
BelgiumPortugalSpainItalyGermanFrenchEnglish

Kerst- of winterbruiloft

Kerst- of winterbruiloft
29
sep

Kerstbruiloft of Winterbruiloft?

Heeft jullie huwelijk niet plaatsgevonden vanwege Corona? Misschien denk je erover na om met Kerstmis te trouwen. Of midden in de sneeuw?

In dit artikel leggen we uit waarom kroonluchters niet mogen ontbreken tijdens een kerst- of winterbruiloft.
Door maatregelen is het lastig om een ​​uitbundig feest te organiseren. Er zijn allerlei alternatieven. Bijvoorbeeld trouwen tijdens Kerstmis. Of wat dacht je van een winterbruiloft? Een ding is zeker: kroonluchters mogen bij deze gelegenheden niet ontbreken. De kerst- en winterperiode zijn romantische periodes. Kroonluchters maken hier onderdeel van uit. Er zijn veel ontwerpen voor een winterbruiloft. Maar een mooie sprankelende kroonluchter past in alle stijlen. Misschien als middelpunt of verdeeld in de ruimte. Mooie kroonluchters maken het verschil en brengen warmte en romantiek. Kroonluchters zijn niet alleen decoratief maar zorgen ook voor warm licht. Hier vindt je alle winterhuwelijks-kroonluchters. Maak het dit jaar speciaal en gedenkwaardig. Stijl je bruiloft met sprankelende kroonluchters. Op platforms zoals Pinterest zijn veel afbeeldingen te vinden van hoe een winterbruiloft eruit kan zien.

Hier enkele leuke tips voor je bruiloft:

Grootte: gebruik de ruimte en verdeel tafels door de ruimte zodat je aan regels voldoet
Sfeer: Gebruik hout in het decor. Gebruik strengen met kerstverlichting en verdeel ze door de ruimte. Gebruik kaarsen en kandelaars.
Stijl: Met deze tips creëer je een echt bruiloftsdecor. Gebruik enkele kristallen kroonluchters om je styling af te maken. Sluit de kroonluchters aan op een dimmer en je bruiloft wordt magisch.
Ideeën voor huwelijksstijlen: bezoek onze Instagram voor meer ideeën.

BelgiumPortugalSpainItalyGermanFrenchEnglish